Nabeschouwing Hartlepool United - Exeter City (1-0) (na verlenging) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 10 december 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Hartlepool United het dinsdag 10 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Northern Gas and Power Stadium in Hartlepool.

Via de Hartlepool United - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hartlepool United - Exeter City (1-0) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Hartlepool United en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hartlepool United. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 0-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Hartlepool United dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 93e minuut door J. Hawkes, waarmee Hartlepool United met 1-0 de leiding nam. In de 114e minuut moest J. Sparkes van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Scott Oldham een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Exeter City verder met een speler minder.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Scott Oldham af en was het Hartlepool United die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

LIVE Hartlepool United - Exeter City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hartlepool United - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

56' Wissel Exeter City Wissel R. Williams voor J. Richardson Exeter City
59' Wissel Hartlepool United Wissel N. Kabamba voor L. James Hartlepool United
62' Wissel Exeter City Wissel A. Fisher voor L. Martin Exeter City
76' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor J. Sparkes Exeter City
81' Wissel Exeter City Wissel N. Atangana voor R. Bowman Exeter City
88' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor P. Sweeney Exeter City
91' Gele kaart Hartlepool United Gele kaart voor G. Toure Hartlepool United
92' Wissel Exeter City Wissel D. Moxey voor J. Taylor Exeter City
93' Doelpunt Hartlepool United Doelpunt J. Hawkes met assist van G. Toure Hartlepool United 1-0
114' Rode kaart Exeter City Rode kaart voor J. Sparkes Exeter City
115' Wissel Hartlepool United Wissel G. Holohan voor G. Toure Hartlepool United
Video hoogtepunten en samenvatting Hartlepool United - Exeter City
Opstellingen Hartlepool United - Exeter City

Voorbeschouwing Hartlepool United - Exeter City

Hartlepool United en Exeter City spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hartlepool United en Exeter City in de FA Cup vond plaats op 1 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.