Nabeschouwing Hednesford Town - Boston United (0-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Hednesford Town het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Boston United. De wedstrijd wordt gespeeld in Keys Park in Hednesford.

Via de Hednesford Town - Boston United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hednesford Town - Boston United (0-1)

Het FA Cup duel tussen Hednesford Town en Boston United is onder leiding van scheidsrechter Dale Wootton geëindigd in een 0-1 overwinning voor Boston United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door A. Thanoj, waarmee Boston United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Boston United.

LIVE Hednesford Town - Boston United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hednesford Town - Boston United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Doelpunt Boston United Doelpunt A. Thanoj Boston United 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Hednesford Town - Boston United
Opstellingen Hednesford Town - Boston United

Voorbeschouwing Hednesford Town - Boston United

Hednesford Town en Boston United spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dale Wootton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hednesford Town en Boston United in de FA Cup vond plaats op 2 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boston United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Boston United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Hednesford Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Hednesford Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.