Nabeschouwing Horsham - Dartford (0-2) || FA Cup

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Horsham het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dartford. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Horsham - Dartford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Horsham - Dartford (0-2)

Het FA Cup duel tussen Horsham en Dartford is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Dartford. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Horsham - Dartford
LIVE Horsham - Dartford 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Horsham - Dartford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Horsham - Dartford

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Horsham - Dartford

Horsham en Dartford spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Horsham en Dartford elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Horsham 0
Winst Dartford 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
Horsham - Dartford Opstelling Horsham Opstelling Dartford Live Horsham - Dartford Live Horsham - Dartford kijken Horsham - Dartford kijken Live Horsham - Dartford stream Horsham - Dartford Fox Sports Nabeschouwing Horsham - Dartford Uitslag Horsham - Dartford Statistieken Horsham - Dartford FA Cup 2019/2020 Horsham - Dartford wedden Horsham - Dartford gokken Horsham - Dartford Unibet