Nabeschouwing Ipswich Town - Coventry City (1-2) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 10 december 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Ipswich Town het dinsdag 10 december 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Coventry City. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Coventry City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Coventry City (1-2)

Het FA Cup duel tussen Ipswich Town en Coventry City is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Coventry City. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door J. Shipley, waarmee Coventry City met 0-1 de leiding nam. Coventry City vergrootte in de 33e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Biamou op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 84e minuut wist Ipswich Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via L. Garbutt. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Ipswich Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Sarginson, waardoor Coventry City een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Ipswich Town - Coventry City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Coventry City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Coventry City Doelpunt J. Shipley met assist van M. Biamou Coventry City 0-1
33' Doelpunt Coventry City Doelpunt M. Biamou met assist van J. Shipley Coventry City 0-2
46' Wissel Ipswich Town Wissel L. Garbutt voor B. Cotter Ipswich Town
64' Wissel Coventry City Wissel A. Bakayoko voor J. Shipley Coventry City
71' Wissel Coventry City Wissel M. Godden voor M. Biamou Coventry City
82' Wissel Coventry City Wissel Z. Westbrooke voor J. Allen Coventry City
84' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt L. Garbutt Ipswich Town 1-2
88' Wissel Ipswich Town Wissel J. Nolan voor A. Judge Ipswich Town
88' Wissel Ipswich Town Wissel W. Keane voor E. Huws Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Coventry City
Opstellingen Ipswich Town - Coventry City

Voorbeschouwing Ipswich Town - Coventry City

Ipswich Town en Coventry City spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Sarginson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Coventry City in de FA Cup vond plaats op 1 december 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.