Nabeschouwing Ipswich Town - Lincoln City (1-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Ipswich Town het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City.

Via de Ipswich Town - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Lincoln City (1-1)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Ipswich Town en Lincoln City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door T. Walker, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town kwam na 79 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Dozzell, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ipswich Town - Lincoln City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Hesketh Lincoln City
33' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor A. Dobra Ipswich Town
37' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Walker Lincoln City 0-1
45' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor F. Downes Ipswich Town
51' Wissel Lincoln City Wissel E. Chapman voor M. OConnor Lincoln City
65' Wissel Ipswich Town Wissel G. Edwards voor A. Dobra Ipswich Town
77' Wissel Lincoln City Wissel J. Grant voor J. Hesketh Lincoln City
79' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt A. Dozzell Ipswich Town 1-1
84' Wissel Ipswich Town Wissel D. Rowe voor F. Downes Ipswich Town
84' Wissel Lincoln City Wissel H. Anderson voor B. Andrade Lincoln City
86' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor A. Georgiou Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Lincoln City
Opstellingen Ipswich Town - Lincoln City
De opstellingen van Ipswich Town en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.