Nabeschouwing Kingstonian - Fylde (0-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Kingstonian het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fylde. De wedstrijd wordt gespeeld in Reynolds Field in London.

Via de Kingstonian - Fylde live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kingstonian - Fylde (0-2)

Het FA Cup duel tussen Kingstonian en Fylde is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-2 overwinning voor Fylde. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door J. Williams, waarmee Fylde met 0-1 de leiding nam. Fylde vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Williams op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Fylde.

LIVE Kingstonian - Fylde 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kingstonian - Fylde teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Fylde Doelpunt J. Williams Fylde 0-1
25' Gele kaart Kingstonian Gele kaart voor O. Cook Kingstonian
46' Doelpunt Fylde Doelpunt J. Williams Fylde 0-2
65' Wissel Kingstonian Wissel Y. Bamba voor D. Hector Kingstonian
65' Wissel Fylde Wissel L. Montrose voor D. Rowe Fylde
72' Gele kaart Kingstonian Gele kaart voor T. Kavanagh Kingstonian
74' Wissel Kingstonian Wissel C. Davies voor R. Hall Kingstonian
74' Wissel Kingstonian Wissel G. Sow voor T. Kavanagh Kingstonian
75' Wissel Fylde Wissel M. Kosylo voor D. Bradley Fylde
85' Gele kaart Kingstonian Gele kaart voor G. Sow Kingstonian
85' Gele kaart Fylde Gele kaart voor J. Williams Fylde
85' Wissel Fylde Wissel J. Craigen voor M. Yeates Fylde
Video hoogtepunten en samenvatting Kingstonian - Fylde
Opstellingen Kingstonian - Fylde
De opstellingen van Kingstonian en Fylde zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kingstonian gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fylde zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.