Nabeschouwing Lancaster City - Spennymoor Town (0-5) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Lancaster City het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Spennymoor Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Giant Axe in Lancaster.

Via de Lancaster City - Spennymoor Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lancaster City - Spennymoor Town (0-5)

Het FA Cup duel tussen Lancaster City en Spennymoor Town is geëindigd in een 0-5 overwinning voor Spennymoor Town. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Lancaster City - Spennymoor Town
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
5
12
Schoten op doel
1
6
Aanvallen
122
107
Gevaarlijke aanvallen
68
90
Corners
1
5
Wissels
3
3
LIVE Lancaster City - Spennymoor Town 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lancaster City - Spennymoor Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Lancaster City - Spennymoor Town
Opstellingen Lancaster City - Spennymoor Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Lancaster City - Spennymoor Town

Lancaster City en Spennymoor Town spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Lancaster City en Spennymoor Town in de FA Cup vond plaats op 14 september 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lancaster City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Lancaster City favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Spennymoor Town slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Lancaster City 1
Winst Spennymoor Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lancaster City op een 1e positie staat, terwijl we Spennymoor Town terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Lancaster City - Spennymoor Town Opstelling Lancaster City Opstelling Spennymoor Town Live Lancaster City - Spennymoor Town Live Lancaster City - Spennymoor Town kijken Lancaster City - Spennymoor Town kijken Live Lancaster City - Spennymoor Town stream Lancaster City - Spennymoor Town Fox Sports Nabeschouwing Lancaster City - Spennymoor Town Uitslag Lancaster City - Spennymoor Town Statistieken Lancaster City - Spennymoor Town FA Cup 2019/2020 Lancaster City - Spennymoor Town wedden Lancaster City - Spennymoor Town gokken Lancaster City - Spennymoor Town Unibet