Nabeschouwing Little Common - Hendon (0-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 7 september 2019 - 16:00 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Little Common het zaterdag 7 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hendon. De wedstrijd wordt gespeeld in Little Common Recreation Ground in Bexhill.

Via de Little Common - Hendon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Little Common - Hendon (0-1)

Het FA Cup duel tussen Little Common en Hendon is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hendon. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Little Common - Hendon
LIVE Little Common - Hendon 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Little Common - Hendon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Little Common - Hendon
Opstellingen Little Common - Hendon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Little Common - Hendon

Little Common en Hendon spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Little Common en Hendon elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Little Common 0
Winst Hendon 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Little Common op een 2e positie staat, terwijl we Hendon terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Little Common - Hendon Opstelling Little Common Opstelling Hendon Live Little Common - Hendon Live Little Common - Hendon kijken Little Common - Hendon kijken Live Little Common - Hendon stream Little Common - Hendon Fox Sports Nabeschouwing Little Common - Hendon Uitslag Little Common - Hendon Statistieken Little Common - Hendon FA Cup 2019/2020 Little Common - Hendon wedden Little Common - Hendon gokken Little Common - Hendon Unibet