Nabeschouwing Liverpool - Shrewsbury Town (1-0) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 4 februari 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Liverpool het dinsdag 4 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Shrewsbury Town (1-0)

Het FA Cup duel tussen Liverpool en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Williams zette Liverpool op een 1-0 voorsprong in de 75e minuut van de wedstrijd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Liverpool uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Liverpool - Shrewsbury Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Golbourne Shrewsbury Town
40' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor N. Williams Liverpool
57' Wissel Shrewsbury Town Wissel D. Udoh voor C. Lang Shrewsbury Town
65' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor D. Love Shrewsbury Town
74' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Cummings voor S. Goss Shrewsbury Town
75' Eigen doelpunt Liverpool Eigen doelpunt R. Williams Liverpool 1-0
82' Wissel Shrewsbury Town Wissel B. Walker voor S. Whalley Shrewsbury Town
82' Wissel Liverpool Wissel J. Hardy voor L. Millar Liverpool
92' Wissel Liverpool Wissel M. Boyes voor L. Clarkson Liverpool
94' Wissel Liverpool Wissel E. Dixon-Bonner voor H. Elliott Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Shrewsbury Town
Opstellingen Liverpool - Shrewsbury Town
De opstellingen van Liverpool en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.