Nabeschouwing Macclesfield Town - Kingstonian (0-4) || FA Cup 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 13:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Macclesfield Town het zondag 10 november 2019 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Kingstonian. De wedstrijd wordt gespeeld in Moss Rose Ground in Macclesfield.

Via de Macclesfield Town - Kingstonian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Macclesfield Town - Kingstonian (0-4)

Het FA Cup duel tussen Macclesfield Town en Kingstonian is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 0-4 overwinning voor Kingstonian. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Hector, waarmee Kingstonian met 0-1 de leiding nam. Kingstonian vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Theophanous op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Kingstonian, waarmee D. Bennett zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Kingstonian in de 69e minuut, nadat L. Theophanous de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Kingstonian.

LIVE Macclesfield Town - Kingstonian 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Macclesfield Town - Kingstonian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Kingstonian Doelpunt D. Hector Kingstonian 0-1
11' Doelpunt Kingstonian Doelpunt L. Theophanous Kingstonian 0-2
29' Wissel Macclesfield Town Wissel T. Kyobe voor J. Osipitan Macclesfield Town
47' Doelpunt Kingstonian Doelpunt D. Bennett Kingstonian 0-3
69' Doelpunt Kingstonian Doelpunt L. Theophanous Kingstonian 0-4
72' Wissel Kingstonian Wissel G. Sow voor R. Hall Kingstonian
74' Gele kaart Kingstonian Gele kaart voor S. Clohessy Kingstonian
74' Gele kaart Macclesfield Town Gele kaart voor C. Kirby Macclesfield Town
78' Wissel Kingstonian Wissel Y. Bamba voor D. Hector Kingstonian
83' Wissel Kingstonian Wissel D. Thompson voor D. Bennett Kingstonian
84' Wissel Macclesfield Town Wissel J. Clegg voor T. James Macclesfield Town
84' Wissel Macclesfield Town Wissel L. Price voor S. Holland Macclesfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Macclesfield Town - Kingstonian
Opstellingen Macclesfield Town - Kingstonian
De opstellingen van Macclesfield Town en Kingstonian zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Macclesfield Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Kingstonian zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.