Nabeschouwing Maidenhead United - Rotherham United (1-3) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Maidenhead United het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in York Road Stadium in Maidenhead.

Via de Maidenhead United - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidenhead United - Rotherham United (1-3)

Het FA Cup duel tussen Maidenhead United en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-3 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Cassidy, waarmee Maidenhead United met 1-0 de leiding nam. In de 54e minuut moest A. Massey van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Oliver Yates een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Maidenhead United verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Ihiekwe namens Rotherham United in de 69e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 75e minuut was het Rotherham United dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van F. Ladapo. Na 78 minuten werd de voorsprong voor Rotherham United vergroot nadat M. Crooks de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Rotherham United.

LIVE Maidenhead United - Rotherham United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidenhead United - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt J. Cassidy Maidenhead United 1-0
28' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor B. Jones Rotherham United
37' Wissel Rotherham United Wissel A. Thompson voor R. Wood Rotherham United
53' Wissel Rotherham United Wissel F. Ladapo voor M. Smith Rotherham United
54' Rode kaart Maidenhead United Rode kaart voor A. Massey Maidenhead United
59' Wissel Maidenhead United Wissel A. Davies voor J. Kelly Maidenhead United
62' Wissel Rotherham United Wissel J. Hastie voor M. Olosunde Rotherham United
69' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Ihiekwe Rotherham United 1-1
75' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo Rotherham United 1-2
78' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Crooks Rotherham United 1-3
79' Wissel Maidenhead United Wissel D. Whitehall voor J. Smile Maidenhead United
79' Wissel Maidenhead United Wissel J. Thompson-Brissett voor R. Steer Maidenhead United
Video hoogtepunten en samenvatting Maidenhead United - Rotherham United
Opstellingen Maidenhead United - Rotherham United
De opstellingen van Maidenhead United en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maidenhead United gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.