Nabeschouwing Maidenhead United - Wealdstone (1-1) || FA Cup

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Maidenhead United het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wealdstone. De wedstrijd wordt gespeeld in York Road in Maidenhead, Berkshire.

Via de Maidenhead United - Wealdstone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidenhead United - Wealdstone (1-1)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Maidenhead United en Wealdstone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door R. Lafayette, waarmee Wealdstone met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Maidenhead United het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 86e minuut was het namelijk R. Upward die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Maidenhead United - Wealdstone
Goals
1
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
13
14
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
58
71
Gevaarlijke aanvallen
32
41
Corners
5
6
Wissels
2
1
LIVE Maidenhead United - Wealdstone 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidenhead United - Wealdstone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
51' Doelpunt Wealdstone Doelpunt R. Lafayette Wealdstone 0-1
86' Doelpunt Maidenhead United Doelpunt R. Upward Maidenhead United 1-1
Opstellingen Maidenhead United - Wealdstone

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Maidenhead United - Wealdstone

Maidenhead United en Wealdstone spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Maidenhead United en Wealdstone elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Maidenhead United 0
Winst Wealdstone 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Maidenhead United - Wealdstone Opstelling Maidenhead United Opstelling Wealdstone Live Maidenhead United - Wealdstone Live Maidenhead United - Wealdstone kijken Maidenhead United - Wealdstone kijken Live Maidenhead United - Wealdstone stream Maidenhead United - Wealdstone Fox Sports Nabeschouwing Maidenhead United - Wealdstone Uitslag Maidenhead United - Wealdstone Statistieken Maidenhead United - Wealdstone FA Cup 2019/2020 Maidenhead United - Wealdstone wedden Maidenhead United - Wealdstone gokken Maidenhead United - Wealdstone Unibet