Nabeschouwing Maidstone United - Kings Langley (4-1) || FA Cup

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Maidstone United het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Kings Langley. De wedstrijd wordt gespeeld in Gallagher Stadium in Maidstone.

Via de Maidstone United - Kings Langley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidstone United - Kings Langley (4-1)

Het FA Cup duel tussen Maidstone United en Kings Langley is geëindigd in een 4-1 overwinning voor Maidstone United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door R. Johnson, waarmee Maidstone United met 1-0 de leiding nam. Maidstone United vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Khan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Maidstone United, waarmee N. Chesmain zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

J. Edwards zette Maidstone United even later op 4-0 nadat hij een door de scheidsrechter toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist namens Kings Langley de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Maidstone United.

Wedstrijdstatistieken Maidstone United - Kings Langley
Goals
4
1
LIVE Maidstone United - Kings Langley 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidstone United - Kings Langley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Doelpunt Maidstone United Doelpunt R. Johnson Maidstone United 1-0
58' Doelpunt Maidstone United Doelpunt Khan Maidstone United 2-0
77' Doelpunt Maidstone United Doelpunt N. Chesmain Maidstone United 3-0
90' Penalty Maidstone United Penalty J. Edwards Maidstone United 4-0
91' Doelpunt Kings Langley Doelpunt Kings Langley 4-1
Opstellingen Maidstone United - Kings Langley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Maidstone United - Kings Langley

Maidstone United en Kings Langley spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Maidstone United en Kings Langley elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Maidstone United 0
Winst Kings Langley 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Maidstone United - Kings Langley Opstelling Maidstone United Opstelling Kings Langley Live Maidstone United - Kings Langley Live Maidstone United - Kings Langley kijken Maidstone United - Kings Langley kijken Live Maidstone United - Kings Langley stream Maidstone United - Kings Langley Fox Sports Nabeschouwing Maidstone United - Kings Langley Uitslag Maidstone United - Kings Langley Statistieken Maidstone United - Kings Langley FA Cup 2019/2020 Maidstone United - Kings Langley wedden Maidstone United - Kings Langley gokken Maidstone United - Kings Langley Unibet