Nabeschouwing Maidstone United - Torquay United (1-0) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Maidstone United het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Torquay United.

Via de Maidstone United - Torquay United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maidstone United - Torquay United (1-0)

Het FA Cup duel tussen Maidstone United en Torquay United is onder leiding van scheidsrechter Joe Hull geëindigd in een 1-0 overwinning voor Maidstone United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door D. Wishart, waarmee Maidstone United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Torquay United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Maidstone United.

LIVE Maidstone United - Torquay United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maidstone United - Torquay United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Maidstone United Doelpunt D. Wishart Maidstone United 1-0
28' Wissel Torquay United Wissel J. Lewis voor L. Davis Torquay United
78' Wissel Maidstone United Wissel J. Edwards voor I. Akanbi Maidstone United
80' Wissel Torquay United Wissel R. Keating voor K. Lumbombo Kalala Torquay United
90' Wissel Maidstone United Wissel J. Amaluzor voor N. Kyei Maidstone United
Video hoogtepunten en samenvatting Maidstone United - Torquay United
Opstellingen Maidstone United - Torquay United
De opstellingen van Maidstone United en Torquay United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Maidstone United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Torquay United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.