Nabeschouwing Norwich City - Manchester United (1-2) (na verlenging) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 18:30 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Norwich City het zaterdag 27 juni 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Manchester United (1-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Norwich City en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 1-2 overwinning voor Manchester United. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Manchester United dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door O. Ighalo, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Cantwell, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut moest Norwich City verder met een man minder nadat T. Klose een rode kaart had gekregen. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat H. Maguire namens Manchester United in de 118e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Jonathan Moss af en was het Manchester United die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Norwich City - Manchester United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Manchester United Doelpunt O. Ighalo Manchester United 0-1
62' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor L. Rupp Norwich City
63' Wissel Manchester United Wissel M. Greenwood voor J. Mata Manchester United
63' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor J. Lingard Manchester United
63' Wissel Manchester United Wissel B. Williams voor D. Dalot Manchester United
71' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor T. Pukki Norwich City
75' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Cantwell met assist van E. Buendia Norwich City 1-1
78' Wissel Manchester United Wissel N. Matic voor S. McTominay Manchester United
78' Wissel Manchester United Wissel P. Pogba voor Fred Manchester United
89' Rode kaart Norwich City Rode kaart voor T. Klose Norwich City
90' Wissel Norwich City Wissel T. Trybull voor T. Cantwell Norwich City
91' Wissel Norwich City Wissel O. Duda voor E. Buendia Norwich City
96' Wissel Manchester United Wissel A. Martial voor E. Bailly Manchester United
109' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor B. Fernandes Manchester United
118' Doelpunt Manchester United Doelpunt H. Maguire met assist van A. Martial Manchester United 1-2
118' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor J. Lewis Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Manchester United
Opstellingen Norwich City - Manchester United
De opstellingen van Norwich City en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.