Nabeschouwing Notts County - Belper Town (2-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Notts County het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Belper Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Ron Steel Sports Ground in Nottingham.

Via de Notts County - Belper Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Notts County - Belper Town (2-1)

Het FA Cup duel tussen Notts County en Belper Town is onder leiding van scheidsrechter Martin Woods geëindigd in een 2-1 overwinning voor Notts County. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door D. Gordon, waarmee Belper Town met 0-1 de leiding nam. Notts County kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Boldewijn, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette K. Wootton zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Notts County de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Woods, waardoor Notts County een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Notts County - Belper Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Notts County - Belper Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Belper Town Doelpunt D. Gordon Belper Town 0-1
29' Doelpunt Notts County Doelpunt E. Boldewijn Notts County 1-1
75' Doelpunt Notts County Doelpunt K. Wootton Notts County 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Notts County - Belper Town
Opstellingen Notts County - Belper Town

Voorbeschouwing Notts County - Belper Town

Notts County en Belper Town spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Woods en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Notts County en Belper Town elkaar treffen in de FA Cup.