Nabeschouwing Oldham Athletic - Burton Albion (0-1) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 30 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Oldham Athletic het zaterdag 30 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Boundary Park in Oldham.

Via de Oldham Athletic - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oldham Athletic - Burton Albion (0-1)

Het FA Cup duel tussen Oldham Athletic en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 0-1 overwinning voor Burton Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door L. Boyce, waarmee Burton Albion met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Oldham Athletic dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Burton Albion.

LIVE Oldham Athletic - Burton Albion 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oldham Athletic - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor J. Sbarra Burton Albion
23' Doelpunt Burton Albion Doelpunt L. Boyce met assist van C. Daniel Burton Albion 0-1
30' Wissel Oldham Athletic Wissel M. Maouche voor C. Missilou Oldham Athletic
31' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor A. Iacovitti Oldham Athletic
74' Wissel Burton Albion Wissel S. Fraser voor D. Templeton Burton Albion
78' Wissel Oldham Athletic Wissel J. Akpa-Akpro voor D. Segbe Azankpo Oldham Athletic
81' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor K. OHara Burton Albion
82' Wissel Burton Albion Wissel R. Hutchinson voor J. Sbarra Burton Albion
84' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor M. Maouche Oldham Athletic
86' Wissel Oldham Athletic Wissel S. Wilson voor A. Iacovitti Oldham Athletic
92' Gele kaart Oldham Athletic Gele kaart voor J. Akpa-Akpro Oldham Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Oldham Athletic - Burton Albion
Opstellingen Oldham Athletic - Burton Albion
De opstellingen van Oldham Athletic en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oldham Athletic gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.