Nabeschouwing Preston North End - Norwich City (2-4) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 4 januari 2020 - 16:01 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Preston North End het zaterdag 4 januari 2020 om 16:01 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Norwich City (2-4)

Het FA Cup duel tussen Preston North End en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 2-4 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Norwich City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van A. Idah. Norwich City vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Hernandez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut volgde een derde treffer van Norwich City, waarmee A. Idah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 48 minuten deed B. Bodin iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Preston North End werd verkleind tot 1-3. In de 61e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Norwich City speler A. Idah. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Preston North End speler J. Harrop, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Atkinson en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Norwich City.

LIVE Preston North End - Norwich City 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Norwich City Doelpunt A. Idah met assist van M. Stiepermann Norwich City 0-1
28' Doelpunt Norwich City Doelpunt O. Hernandez Norwich City 0-2
38' Doelpunt Norwich City Doelpunt A. Idah Norwich City 0-3
43' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
48' Doelpunt Preston North End Doelpunt B. Bodin met assist van J. Stockley Preston North End 1-3
60' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor C. Ripley Preston North End
61' Penalty Norwich City Penalty A. Idah Norwich City 1-4
68' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Ledson Preston North End
68' Wissel Norwich City Wissel G. Hanley voor T. Trybull Norwich City
82' Wissel Norwich City Wissel M. J. Aarons voor T. Cantwell Norwich City
84' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Harrop met assist van B. Bodin Preston North End 2-4
86' Wissel Norwich City Wissel K. McLean voor A. Idah Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Norwich City
Opstellingen Preston North End - Norwich City
De opstellingen van Preston North End en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.