Nabeschouwing Reading - Sheffield United (1-2) (na verlenging) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 3 maart 2020 - 21:00 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Reading het dinsdag 3 maart 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Sheffield United (1-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Reading en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sheffield United. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Sheffield United dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sheffield United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. McGoldrick. Een benutte penalty van G. Puscas in de 43e minuut zorgde er even later voor dat Reading weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde. In de 107e minuut zette B. Sharp zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Sheffield United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Kevin Friend af en was het Sheffield United die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Reading - Sheffield United
Goals
1
2
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
14
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
158
189
Gevaarlijke aanvallen
51
82
Passes
596
696
Overtredingen
8
11
Buitenspel
1
2
Corners
4
5
Wissels
4
4
LIVE Reading - Sheffield United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick met assist van B. Osborn Sheffield United 0-1
43' Penalty Reading Penalty G. Puscas Reading 1-1
51' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Rinomhota Reading
61' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor L. Mousset Sheffield United
79' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor D. McGoldrick Sheffield United
98' Wissel Reading Wissel Pele voor O. Ejaria Reading
98' Wissel Reading Wissel A. T. Masika voor M. Olise Reading
99' Wissel Sheffield United Wissel J. Robinson voor S. Berge Sheffield United
107' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van L. Freeman Sheffield United 1-2
106' Wissel Sheffield United Wissel P. Retsos voor L. Freeman Sheffield United
106' Wissel Reading Wissel S. Baldock voor A. Rinomhota Reading
106' Wissel Reading Wissel G. McCleary voor Y. Meite Reading
120' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor P. Retsos Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Sheffield United
Opstellingen Reading - Sheffield United
De opstellingen van Reading en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Mark Bowen
Formatie 3-5-2
Coach Chris Wilder
Basiselftal Sheffield United
# Speler Pos.
1 Dean Henderson K
6 Chris Basham V
12 John Egan V
5 Jack O'Connell V
2 George Baldock M
7 John Lundstram M
32 Sander Berge M
8 Luke Anthony Freeman M
23 Ben Osborn M
17 David McGoldrick A
22 Lys Mousset A
Wissels Sheffield United
# Speler Pos.
21 Michael Verrips K
19 Jack Robinson V
15 Phil Jagielka V
29 Panagiotis Retsos V
9 Oliver McBurnie A
30 Richairo Zivkovic A
10 Billy Sharp A
Voorbeschouwing Reading - Sheffield United

Reading en Sheffield United spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Sheffield United in de FA Cup vond plaats op 26 januari 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Reading. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Reading favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheffield United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reading 1
Winst Sheffield United 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Reading - Sheffield United Opstelling Reading Opstelling Sheffield United Live Reading - Sheffield United Live Reading - Sheffield United kijken Reading - Sheffield United kijken Live Reading - Sheffield United stream Reading - Sheffield United Fox Sports Nabeschouwing Reading - Sheffield United Uitslag Reading - Sheffield United Statistieken Reading - Sheffield United FA Cup 2019/2020 Reading - Sheffield United wedden Reading - Sheffield United gokken Reading - Sheffield United Unibet