Nabeschouwing Sheffield United - Arsenal (1-2) || FA Cup 2019/2020

Zondag 28 juni 2020 - 14:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Sheffield United het zondag 28 juni 2020 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Arsenal (1-2)

Het FA Cup duel tussen Sheffield United en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. N. Pepe maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Arsenal vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Sheffield United kwam in de 87e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. McGoldrick, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette D. Ceballos zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Arsenal de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Tierney, waardoor Arsenal een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Sheffield United - Arsenal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Penalty Arsenal Penalty N. Pepe Arsenal 0-1
31' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Fleck Sheffield United
35' Wissel Sheffield United Wissel S. Berge voor J. Lundstram Sheffield United
54' Wissel Arsenal Wissel R. Holding voor D. Luiz Arsenal
62' Wissel Sheffield United Wissel K. Freeman voor G. Baldock Sheffield United
67' Wissel Arsenal Wissel D. Ceballos voor J. Willock Arsenal
67' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor A. Lacazette Arsenal
75' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor J. Robinson Sheffield United
76' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor C. Basham Sheffield United
87' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick Sheffield United 1-1
91' Doelpunt Arsenal Doelpunt D. Ceballos Arsenal 1-2
93' Wissel Arsenal Wissel Sokratis voor N. Pepe Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Arsenal
Opstellingen Sheffield United - Arsenal
De opstellingen van Sheffield United en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Arsenal zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.