Nabeschouwing Southport - Altrincham (1-3) || FA Cup

Zaterdag 19 oktober 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup neemt Southport het zaterdag 19 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Altrincham. De wedstrijd wordt gespeeld in Rossett Park in Southport, Merseyside.

Via de Southport - Altrincham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southport - Altrincham (1-3)

Het FA Cup duel tussen Southport en Altrincham is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Altrincham. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door J. Johnston, waarmee Altrincham met 0-1 de leiding nam. Altrincham vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Peers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Altrincham, waarmee J. Hulme zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 88 minuten deed Z. Mohammed iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Southport werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Southport echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Altrincham.

Wedstrijdstatistieken Southport - Altrincham
Goals
1
3
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
18
14
Schoten op doel
11
6
Aanvallen
77
67
Gevaarlijke aanvallen
34
29
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Southport - Altrincham 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southport - Altrincham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Doelpunt Altrincham Doelpunt J. Johnston Altrincham 0-1
51' Doelpunt Altrincham Doelpunt T. Peers Altrincham 0-2
60' Doelpunt Altrincham Doelpunt J. Hulme Altrincham 0-3
88' Doelpunt Southport Doelpunt Z. Mohammed Southport 1-3
Opstellingen Southport - Altrincham

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Southport - Altrincham

Southport en Altrincham spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Southport en Altrincham elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Southport 0
Winst Altrincham 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Southport - Altrincham Opstelling Southport Opstelling Altrincham Live Southport - Altrincham Live Southport - Altrincham kijken Southport - Altrincham kijken Live Southport - Altrincham stream Southport - Altrincham Fox Sports Nabeschouwing Southport - Altrincham Uitslag Southport - Altrincham Statistieken Southport - Altrincham FA Cup 2019/2020 Southport - Altrincham wedden Southport - Altrincham gokken Southport - Altrincham Unibet