Nabeschouwing Stourbridge - Eastleigh (2-2) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Stourbridge het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Eastleigh. De wedstrijd wordt gespeeld in War Memorial Athletic Ground in Stourbridge.

Via de Stourbridge - Eastleigh live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stourbridge - Eastleigh (2-2)

De FA Cup 2019/2020 wedstrijd tussen Stourbridge en Eastleigh geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. Lloyd, waarmee Stourbridge met 1-0 de leiding nam. Eastleigh kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Barnett, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 52e minuut zette W. Grocutt zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stourbridge de leiding in de wedstrijd nam.

Eastleigh kreeg een penalty toegewezen in de 68e minuut, die werd genomen door S. Rendell. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 2-1 op het scorebord bleef staan. Na 86 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Rendell de 2-2 maakte namens Eastleigh.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Stourbridge - Eastleigh 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stourbridge - Eastleigh teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Stourbridge Gele kaart voor A. Lloyd Stourbridge
25' Doelpunt Stourbridge Doelpunt A. Lloyd met assist van T. Tonks Stourbridge 1-0
35' Doelpunt Eastleigh Doelpunt T. Barnett met assist van A. Boyce Eastleigh 1-1
37' Wissel Eastleigh Wissel B. Williamson voor T. Barnett Eastleigh
52' Doelpunt Stourbridge Doelpunt W. Grocutt Stourbridge 2-1
58' Wissel Eastleigh Wissel J. Partington voor T. Bearwish Eastleigh
60' Wissel Stourbridge Wissel R. Winwood voor D. Bellis Stourbridge
68' Penalty gemist Eastleigh Penalty gemist S. Rendell Eastleigh
70' Wissel Stourbridge Wissel A. Landell voor W. Grocutt Stourbridge
76' Wissel Eastleigh Wissel M. Barnes voor C. Seaman Eastleigh
79' Gele kaart Eastleigh Gele kaart voor C. Miley Eastleigh
80' Wissel Stourbridge Wissel B. Birch voor C. Fisher Stourbridge
86' Doelpunt Eastleigh Doelpunt S. Rendell met assist van J. Payne Eastleigh 2-2
86' Gele kaart Stourbridge Gele kaart voor T. Tonks Stourbridge
Video hoogtepunten en samenvatting Stourbridge - Eastleigh
Opstellingen Stourbridge - Eastleigh
De opstellingen van Stourbridge en Eastleigh zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.