Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Southampton (3-2) || FA Cup 2019/2020

Woensdag 5 februari 2020 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Tottenham Hotspur het woensdag 5 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - Southampton (3-2)

Het FA Cup duel tussen Tottenham Hotspur en Southampton is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 3-2 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Stephens zette Tottenham Hotspur op een 1-0 voorsprong in de 12e minuut van de wedstrijd. Southampton kwam na 34 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Long, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 3-2 stand in het voordeel van Tottenham Hotspur.

LIVE Tottenham Hotspur - Southampton 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Eigen doelpunt Tottenham Hotspur Eigen doelpunt J. Stephens Tottenham Hotspur 1-0
34' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Long Southampton 1-1
40' Wissel Southampton Wissel J. Vestergaard voor J. Ward-Prowse Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - Southampton
Opstellingen Tottenham Hotspur - Southampton
De opstellingen van Tottenham Hotspur en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.