Nabeschouwing Weston-super-Mare - Kingstonian (1-4) || FA Cup

Dinsdag 8 oktober 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup neemt Weston-super-Mare het dinsdag 8 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kingstonian. De wedstrijd wordt gespeeld in Arbour Park in Slough, Buckinghamshire.

Via de Weston-super-Mare - Kingstonian live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Weston-super-Mare - Kingstonian (1-4)

Het FA Cup duel tussen Weston-super-Mare en Kingstonian is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Kingstonian. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Weston-super-Mare - Kingstonian
Goals
1
4
LIVE Weston-super-Mare - Kingstonian 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Weston-super-Mare - Kingstonian teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Weston-super-Mare - Kingstonian

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Weston-super-Mare - Kingstonian

Weston-super-Mare en Kingstonian spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Weston-super-Mare en Kingstonian elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Weston-super-Mare 0
Winst Kingstonian 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Weston-super-Mare - Kingstonian Opstelling Weston-super-Mare Opstelling Kingstonian Live Weston-super-Mare - Kingstonian Live Weston-super-Mare - Kingstonian kijken Weston-super-Mare - Kingstonian kijken Live Weston-super-Mare - Kingstonian stream Weston-super-Mare - Kingstonian Fox Sports Nabeschouwing Weston-super-Mare - Kingstonian Uitslag Weston-super-Mare - Kingstonian Statistieken Weston-super-Mare - Kingstonian FA Cup 2019/2020 Weston-super-Mare - Kingstonian wedden Weston-super-Mare - Kingstonian gokken Weston-super-Mare - Kingstonian Unibet