Nabeschouwing Wolverhampton Casuals - Romulus (1-2) (na verlenging) || FA Cup 2019/2020

Dinsdag 13 augustus 2019 - 20:45 uur



In de FA Cup 2019/2020 neemt Wolverhampton Casuals het dinsdag 13 augustus 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Romulus. De wedstrijd wordt gespeeld in Brinsford Lane in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Casuals - Romulus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Casuals - Romulus (1-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Wolverhampton Casuals en Romulus is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Romulus. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Romulus dat in de verlenging de overwinning naar zich toe wist te trekken. De wedstrijd eindigde in 1-2.

Wedstrijdstatistieken Wolverhampton Casuals - Romulus
Goals
1
2
LIVE Wolverhampton Casuals - Romulus 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Casuals - Romulus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Casuals - Romulus
Opstellingen Wolverhampton Casuals - Romulus

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wolverhampton Casuals - Romulus

Wolverhampton Casuals en Romulus spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Casuals en Romulus in de FA Cup vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Wolverhampton Casuals 0
Winst Romulus 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Casuals op een 2e positie staat, terwijl we Romulus terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Wolverhampton Casuals - Romulus Opstelling Wolverhampton Casuals Opstelling Romulus Live Wolverhampton Casuals - Romulus Live Wolverhampton Casuals - Romulus kijken Wolverhampton Casuals - Romulus kijken Live Wolverhampton Casuals - Romulus stream Wolverhampton Casuals - Romulus Fox Sports Nabeschouwing Wolverhampton Casuals - Romulus Uitslag Wolverhampton Casuals - Romulus Statistieken Wolverhampton Casuals - Romulus FA Cup 2019/2020 Wolverhampton Casuals - Romulus wedden Wolverhampton Casuals - Romulus gokken Wolverhampton Casuals - Romulus Unibet