Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Tranmere Rovers (1-2) (na verlenging) || FA Cup 2019/2020

Woensdag 20 november 2019 - 20:45 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt Wycombe Wanderers het woensdag 20 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tranmere Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Tranmere Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Tranmere Rovers (1-2) (na verlenging)

Het FA Cup duel tussen Wycombe Wanderers en Tranmere Rovers is onder leiding van scheidsrechter Graham Salisbury geëindigd in een 1-2 overwinning voor Tranmere Rovers. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-1 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Tranmere Rovers dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor K. Wilson in de 41e minuut, waardoor Tranmere Rovers met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel in de eerste helft, na 45 minuten was het A. Stewart die Wycombe Wanderers op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte M. Ferrier namens Tranmere Rovers in de 55e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond er een 1-1 stand op het scorebord, wat betekende dat er een verlenging zou gaan volgen. Hierna was de extra tijd ten einde.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat K. Morris namens Tranmere Rovers in de 115e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Aan het einde van de verlenging floot scheidsrechter Graham Salisbury af en was het Tranmere Rovers die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-2 overwinning.

LIVE Wycombe Wanderers - Tranmere Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Tranmere Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor M. Ferrier Tranmere Rovers
41' Rode kaart Tranmere Rovers Rode kaart voor K. Wilson Tranmere Rovers
45' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Stewart met assist van A. Akinfenwa Wycombe Wanderers 1-0
46' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Samuel voor A. Akinfenwa Wycombe Wanderers
46' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Borthwick-Jackson voor G. Ray Tranmere Rovers
55' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt M. Ferrier met assist van J. Caprice Tranmere Rovers 1-1
57' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor S. Davies Tranmere Rovers
65' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Pattison voor C. Thompson Wycombe Wanderers
71' Gele kaart Tranmere Rovers Gele kaart voor E. Monthe Tranmere Rovers
73' Wissel Tranmere Rovers Wissel R. Hepburn-Murphy voor S. Payne Tranmere Rovers
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor P. Smyth Wycombe Wanderers
85' Wissel Tranmere Rovers Wissel C. Blackett-Taylor voor M. Ferrier Tranmere Rovers
98' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor G. Phillips Wycombe Wanderers
101' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Parker voor S. Kashket Wycombe Wanderers
115' Doelpunt Tranmere Rovers Doelpunt K. Morris Tranmere Rovers 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Tranmere Rovers
Opstellingen Wycombe Wanderers - Tranmere Rovers
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Tranmere Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Tranmere Rovers zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.