Nabeschouwing York City - Stockport County (2-0) || FA Cup

Zaterdag 19 oktober 2019 - 18:20 uur

In de FA Cup neemt York City het zaterdag 19 oktober 2019 om 18:20 uur in eigen huis op tegen Stockport County. De wedstrijd wordt gespeeld in Bootham Crescent in York.

Via de York City - Stockport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing York City - Stockport County (2-0)

Het FA Cup duel tussen York City en Stockport County is geëindigd in een 2-0 overwinning voor York City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door A. Kempster, waarmee York City met 1-0 de leiding nam. York City vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Newton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut moest Stockport County verder met een man minder nadat J. Leesley een rode kaart had gekregen. Het lukte York City in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van York City.

Wedstrijdstatistieken York City - Stockport County
Goals
2
0
Balbezit
50%
50%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
16
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
96
89
Gevaarlijke aanvallen
67
72
Overtredingen
5
8
Buitenspel
1
0
Corners
5
9
Wissels
1
3
LIVE York City - Stockport County 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd York City - Stockport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt York City Doelpunt A. Kempster York City 1-0
30' Doelpunt York City Doelpunt S. Newton York City 2-0
94' Rode kaart Stockport County Rode kaart voor J. Leesley Stockport County
Opstellingen York City - Stockport County

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing York City - Stockport County

York City en Stockport County spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat York City en Stockport County elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst York City 0
Winst Stockport County 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
York City - Stockport County Opstelling York City Opstelling Stockport County Live York City - Stockport County Live York City - Stockport County kijken York City - Stockport County kijken Live York City - Stockport County stream York City - Stockport County Fox Sports Nabeschouwing York City - Stockport County Uitslag York City - Stockport County Statistieken York City - Stockport County FA Cup 2019/2020 York City - Stockport County wedden York City - Stockport County gokken York City - Stockport County Unibet