Nabeschouwing York City - Stockport County (2-0) || FA Cup 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 18:20 uur

In de FA Cup 2019/2020 neemt York City het zaterdag 19 oktober 2019 om 18:20 uur in eigen huis op tegen Stockport County. De wedstrijd wordt gespeeld in Bootham Crescent in York.

Via de York City - Stockport County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing York City - Stockport County (2-0)

Het FA Cup duel tussen York City en Stockport County is onder leiding van scheidsrechter Daniel Middleton geëindigd in een 2-0 overwinning voor York City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door A. Kempster, waarmee York City met 1-0 de leiding nam. York City vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Newton op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 94e minuut moest Stockport County verder met een man minder nadat J. Leesley een rode kaart had gekregen. Het lukte York City in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van York City.

LIVE York City - Stockport County 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd York City - Stockport County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt York City Doelpunt A. Kempster York City 1-0
30' Doelpunt York City Doelpunt S. Newton York City 2-0
94' Rode kaart Stockport County Rode kaart voor J. Leesley Stockport County
Video hoogtepunten en samenvatting York City - Stockport County
Opstellingen York City - Stockport County

Voorbeschouwing York City - Stockport County

York City en Stockport County spelen tegen elkaar in seizoen 2019/2020 van de FA Cup. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Middleton en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat York City en Stockport County elkaar treffen in de FA Cup.