Nabeschouwing Chelsea - Sheffield United (2-0) || FA Cup 2020/2021

Zondag 21 maart 2021 - 14:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Chelsea het zondag 21 maart 2021 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Sheffield United (2-0)

Het FA Cup duel tussen Chelsea en Sheffield United is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 2-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van O. Norwood zette Chelsea op een 1-0 voorsprong in de 24e minuut van de wedstrijd. Laat in de wedstrijd wist Chelsea opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het H. Ziyech die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Chelsea.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Chelsea.

LIVE Chelsea - Sheffield United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Eigen doelpunt Chelsea Eigen doelpunt O. Norwood Chelsea 1-0
63' Wissel Chelsea Wissel R. James voor O. Giroud Chelsea
63' Wissel Chelsea Wissel C. Azpilicueta voor A. Christensen Chelsea
72' Wissel Chelsea Wissel K. Havertz voor C. Hudson-Odoi Chelsea
72' Wissel Chelsea Wissel H. Ziyech voor B. Gilmour Chelsea
75' Wissel Sheffield United Wissel O. Burke voor O. McBurnie Sheffield United
79' Wissel Sheffield United Wissel R. Brewster voor O. Norwood Sheffield United
83' Wissel Chelsea Wissel N. Kante voor C. Pulisic Chelsea
90' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor J. Bogle Sheffield United
92' Doelpunt Chelsea Doelpunt H. Ziyech met assist van B. Chilwell Chelsea 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Sheffield United
Opstellingen Chelsea - Sheffield United
De opstellingen van Chelsea en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.