Nabeschouwing Cheltenham Town - Manchester City (1-3) || FA Cup 2020/2021

Zaterdag 23 januari 2021 - 18:30 uur

In de FA Cup 2020/2021 neemt Cheltenham Town het zaterdag 23 januari 2021 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium (Cheltenham, Gloucestershire) in Cheltenham, Gloucestershire.

Via de Cheltenham Town - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Manchester City (1-3)

Het FA Cup duel tussen Cheltenham Town en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 1-3 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door A. May, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Manchester City kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Foden, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette Gabriel Jesus zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Manchester City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 94 minuten werd de voorsprong voor Manchester City vergroot nadat F. Torres de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Manchester City.

LIVE Cheltenham Town - Manchester City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor W. Boyle Cheltenham Town
48' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Raglan Cheltenham Town
59' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van G. Lloyd Cheltenham Town 1-0
60' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor A. Laporte Manchester City
68' Wissel Manchester City Wissel R. Dias voor T. Harwood-Bellis Manchester City
68' Wissel Manchester City Wissel I. Gundogan voor T. Doyle Manchester City
69' Wissel Cheltenham Town Wissel S. Long voor G. Lloyd Cheltenham Town
77' Wissel Manchester City Wissel J. Cancelo voor B. Mendy Manchester City
81' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Williams voor F. Azaz Cheltenham Town
81' Doelpunt Manchester City Doelpunt P. Foden met assist van J. Cancelo Manchester City 1-1
84' Doelpunt Manchester City Doelpunt Gabriel Jesus met assist van Fernandinho Manchester City 1-2
85' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor B. Tozer Cheltenham Town
89' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Addai voor C. Clements Cheltenham Town
94' Doelpunt Manchester City Doelpunt F. Torres met assist van I. Gundogan Manchester City 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Manchester City
Opstellingen Cheltenham Town - Manchester City
De opstellingen van Cheltenham Town en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.