In de FA Cup neemt AFC Sudbury het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Dartford. De wedstrijd wordt gespeeld in MEL Group Stadium (Sudbury, Suffolk) in Sudbury, Suffolk.

Via de AFC Sudbury - Dartford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Sudbury - Dartford (3-1)

Het FA Cup duel tussen AFC Sudbury en Dartford is geëindigd in een 3-1 overwinning voor AFC Sudbury. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Jebb, waarmee Dartford met 0-1 de leiding nam. AFC Sudbury kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Harris, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut moest Dartford verder met een man minder nadat T. Bonner een rode kaart had gekregen.

In de 63e minuut was het AFC Sudbury dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van S. Temple. Na 90 minuten werd de voorsprong voor AFC Sudbury vergroot nadat L. OMalley de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor AFC Sudbury.

Wedstrijdstatistieken AFC Sudbury - Dartford
Goals
3
1
Balbezit
35%
65%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
9
15
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
49
82
Gevaarlijke aanvallen
21
54
Corners
2
11
LIVE AFC Sudbury - Dartford 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Sudbury - Dartford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Doelpunt Dartford Doelpunt J. Jebb Dartford 0-1
50' Doelpunt AFC Sudbury Doelpunt R. Harris AFC Sudbury 1-1
59' Rode kaart Dartford Rode kaart voor T. Bonner Dartford
63' Doelpunt AFC Sudbury Doelpunt S. Temple AFC Sudbury 2-1
90' Doelpunt AFC Sudbury Doelpunt L. OMalley AFC Sudbury 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Sudbury - Dartford
Opstellingen AFC Sudbury - Dartford

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing AFC Sudbury - Dartford

AFC Sudbury en Dartford spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat AFC Sudbury en Dartford elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst AFC Sudbury 0
Winst Dartford 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
AFC Sudbury - Dartford Opstelling AFC Sudbury Opstelling Dartford Live AFC Sudbury - Dartford Live AFC Sudbury - Dartford kijken AFC Sudbury - Dartford kijken Live AFC Sudbury - Dartford stream AFC Sudbury - Dartford Fox Sports Nabeschouwing AFC Sudbury - Dartford Uitslag AFC Sudbury - Dartford Statistieken AFC Sudbury - Dartford FA Cup 2021/2022 AFC Sudbury - Dartford wedden AFC Sudbury - Dartford gokken AFC Sudbury - Dartford Unibet