Nabeschouwing Banbury United - Barrow (0-4) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 6 november 2021 - 18:15 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Banbury United het zaterdag 6 november 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Barrow. De wedstrijd wordt gespeeld in The Spencer Stadium in Banbury.

Via de Banbury United - Barrow live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Banbury United - Barrow (0-4)

Het FA Cup duel tussen Banbury United en Barrow is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 0-4 overwinning voor Barrow. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door J. Gordon, waarmee Barrow met 0-1 de leiding nam. Barrow vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. Zanzala op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Barrow vervolgens op 0-3. Het was O. Banks die vanaf 11 meter wist te scoren in de 80e minuut.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Barrow in de 83e minuut, nadat J. Stevens de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Barrow.

LIVE Banbury United - Barrow 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Banbury United - Barrow teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Barrow Doelpunt J. Gordon met assist van O. Zanzala Barrow 0-1
47' Gele kaart Barrow Gele kaart voor R. Hutton Barrow
54' Wissel Barrow Wissel C. Brown voor R. Hutton Barrow
55' Doelpunt Barrow Doelpunt O. Zanzala met assist van J. Jones Barrow 0-2
56' Wissel Banbury United Wissel H. Landers voor J. Stevens Banbury United
78' Wissel Banbury United Wissel E. Johnston voor T. Sharpe Banbury United
80' Penalty Barrow Penalty O. Banks Barrow 0-3
82' Wissel Barrow Wissel J. Kay voor J. Gordon Barrow
83' Doelpunt Barrow Doelpunt J. Stevens met assist van J. Kay Barrow 0-4
83' Wissel Barrow Wissel L. James voor O. Zanzala Barrow
87' Wissel Barrow Wissel J. Taylor voor J. Stevens Barrow
88' Wissel Barrow Wissel T. White voor R. Gotts Barrow
90' Wissel Banbury United Wissel H. Reilly voor M. Roberts Banbury United
Video hoogtepunten en samenvatting Banbury United - Barrow
Opstellingen Banbury United - Barrow
De opstellingen van Banbury United en Barrow zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Banbury United gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Barrow zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.