In de FA Cup neemt Barking het dinsdag 7 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aveley. De wedstrijd wordt gespeeld in Cricklefield Stadium in Ilford.

Via de Barking - Aveley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barking - Aveley (1-1)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Barking en Aveley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barking - Aveley
Goals
1
1
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
19
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
62
103
Gevaarlijke aanvallen
29
56
Corners
1
9
LIVE Barking - Aveley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barking - Aveley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barking - Aveley
Opstellingen Barking - Aveley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barking - Aveley

Barking en Aveley spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Barking en Aveley in de FA Cup vond plaats op 23 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barking. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Barking favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Aveley slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barking 1
Winst Aveley 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barking - Aveley Opstelling Barking Opstelling Aveley Live Barking - Aveley Live Barking - Aveley kijken Barking - Aveley kijken Live Barking - Aveley stream Barking - Aveley Fox Sports Nabeschouwing Barking - Aveley Uitslag Barking - Aveley Statistieken Barking - Aveley FA Cup 2021/2022 Barking - Aveley wedden Barking - Aveley gokken Barking - Aveley Unibet