In de FA Cup neemt Barnet het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Boreham Wood. De wedstrijd wordt gespeeld in The Hive Stadium in London.

Via de Barnet - Boreham Wood live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnet - Boreham Wood (0-1)

Het FA Cup duel tussen Barnet en Boreham Wood is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Boreham Wood. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door W. Evans, waarmee Boreham Wood met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Boreham Wood uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Barnet - Boreham Wood
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
9
12
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
40
39
Gevaarlijke aanvallen
22
31
Corners
5
6
LIVE Barnet - Boreham Wood 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnet - Boreham Wood teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
58' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt W. Evans Boreham Wood 0-1
Video hoogtepunten en samenvatting Barnet - Boreham Wood
Opstellingen Barnet - Boreham Wood

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barnet - Boreham Wood

Barnet en Boreham Wood spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Barnet en Boreham Wood elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Barnet 0
Winst Boreham Wood 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barnet - Boreham Wood Opstelling Barnet Opstelling Boreham Wood Live Barnet - Boreham Wood Live Barnet - Boreham Wood kijken Barnet - Boreham Wood kijken Live Barnet - Boreham Wood stream Barnet - Boreham Wood Fox Sports Nabeschouwing Barnet - Boreham Wood Uitslag Barnet - Boreham Wood Statistieken Barnet - Boreham Wood FA Cup 2021/2022 Barnet - Boreham Wood wedden Barnet - Boreham Wood gokken Barnet - Boreham Wood Unibet