Nabeschouwing Barrow - Ipswich Town (2-0) || FA Cup 2021/2022

Woensdag 15 december 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Barrow het woensdag 15 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Dunes Hotel Stadium in Barrow-in-Furness.

Via de Barrow - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barrow - Ipswich Town (2-0)

Het FA Cup duel tussen Barrow en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barrow. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Stevens, waarmee Barrow met 1-0 de leiding nam. Barrow vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Gotts op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Barrow.

LIVE Barrow - Ipswich Town 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barrow - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Barrow Doelpunt J. Stevens met assist van R. Gotts Barrow 1-0
35' Doelpunt Barrow Doelpunt R. Gotts met assist van P. Brough Barrow 2-0
46' Wissel Ipswich Town Wissel Sam Morsy voor S. Fraser Ipswich Town
46' Wissel Ipswich Town Wissel L. Woolfenden voor T. Carroll Ipswich Town
66' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor Sam Morsy Ipswich Town
68' Wissel Ipswich Town Wissel J. Pigott voor J. Norwood Ipswich Town
75' Wissel Ipswich Town Wissel C. Chaplin voor S. Aluko Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel J. Donacien voor A. Nsiala Ipswich Town
79' Wissel Barrow Wissel R. Hutton voor C. Brown Barrow
79' Wissel Barrow Wissel J. Kay voor J. Stevens Barrow
82' Wissel Barrow Wissel O. Zanzala voor J. Gordon Barrow
96' Wissel Barrow Wissel M. Ellis voor R. Gotts Barrow
Video hoogtepunten en samenvatting Barrow - Ipswich Town
Opstellingen Barrow - Ipswich Town
De opstellingen van Barrow en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barrow gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.