Nabeschouwing Birmingham City - Plymouth Argyle (0-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 18:30 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Birmingham City het zaterdag 8 januari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Andrew's Stadium in Birmingham.

Via de Birmingham City - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Birmingham City - Plymouth Argyle (0-1)

Het FA Cup duel tussen Birmingham City en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 0-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor G. Friend van Birmingham City. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 68e minuut het veld moest verlaten. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 104 minuten was het R. Law die Plymouth Argyle op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rebecca Welch, waardoor Plymouth Argyle de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Birmingham City - Plymouth Argyle 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Birmingham City - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor R. Woods Birmingham City
53' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor R. Hardie Plymouth Argyle
55' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Houghton Plymouth Argyle
58' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor G. Friend Birmingham City
68' Tweede gele kaart Birmingham City Tweede gele kaart voor G. Friend Birmingham City
70' Wissel Birmingham City Wissel J. Bellingham voor J. James Birmingham City
88' Wissel Birmingham City Wissel C. Aneke voor S. Hogan Birmingham City
94' Wissel Birmingham City Wissel I. Šunjić voor R. Woods Birmingham City
96' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor C. Aneke Birmingham City
97' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Law voor A. Randell Plymouth Argyle
104' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Law met assist van J. Houghton Plymouth Argyle 0-1
105' Wissel Birmingham City Wissel A. Chang voor G. Gardner Birmingham City
105' Wissel Birmingham City Wissel J. Williams voor M. Colin Birmingham City
119' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Lewis voor J. Garrick Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Birmingham City - Plymouth Argyle
Opstellingen Birmingham City - Plymouth Argyle
De opstellingen van Birmingham City en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Birmingham City gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.