Nabeschouwing Boreham Wood - AFC Wimbledon (2-0) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 8 januari 2022 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Boreham Wood het zaterdag 8 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Meadow Park in Borehamwood.

Via de Boreham Wood - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boreham Wood - AFC Wimbledon (2-0)

Het FA Cup duel tussen Boreham Wood en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter James Bell geëindigd in een 2-0 overwinning voor Boreham Wood. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door T. Marsh, waarmee Boreham Wood met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Boreham Wood opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het A. Clifton die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Boreham Wood.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Boreham Wood.

LIVE Boreham Wood - AFC Wimbledon 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boreham Wood - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt T. Marsh met assist van J. Rees Boreham Wood 1-0
16' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor J. Rudoni AFC Wimbledon
57' Wissel AFC Wimbledon Wissel W. Nightingale voor H. Lawrence AFC Wimbledon
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Awokoya-Mebude voor A. Assal AFC Wimbledon
65' Wissel AFC Wimbledon Wissel E. Kaja voor J. Rudoni AFC Wimbledon
73' Gele kaart Boreham Wood Gele kaart voor T. Marsh Boreham Wood
80' Wissel AFC Wimbledon Wissel E. Chislett voor L. McCormick AFC Wimbledon
85' Wissel Boreham Wood Wissel A. Clifton voor T. Marsh Boreham Wood
86' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt A. Clifton met assist van Jacob Mendy Boreham Wood 2-0
91' Wissel Boreham Wood Wissel N. Ranger voor S. Boden Boreham Wood
95' Wissel Boreham Wood Wissel F. Raymond voor Jacob Mendy Boreham Wood
Video hoogtepunten en samenvatting Boreham Wood - AFC Wimbledon
Opstellingen Boreham Wood - AFC Wimbledon
De opstellingen van Boreham Wood en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boreham Wood gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.