Nabeschouwing Boreham Wood - St Albans City (4-0) || FA Cup 2021/2022

Maandag 6 december 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Boreham Wood het maandag 6 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen St Albans City. De wedstrijd wordt gespeeld in Meadow Park in Borehamwood.

Via de Boreham Wood - St Albans City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boreham Wood - St Albans City (4-0)

Het FA Cup duel tussen Boreham Wood en St Albans City is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 4-0 overwinning voor Boreham Wood. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door J. Rees, waarmee Boreham Wood met 1-0 de leiding nam. Boreham Wood vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Rees op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Boreham Wood, waarmee G. Mafuta zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Boreham Wood in de 81e minuut, nadat A. Clifton de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Boreham Wood.

LIVE Boreham Wood - St Albans City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boreham Wood - St Albans City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt J. Rees Boreham Wood 1-0
49' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt J. Rees met assist van K. Smith Boreham Wood 2-0
64' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt G. Mafuta met assist van Jacob Mendy Boreham Wood 3-0
66' Wissel St Albans City Wissel T. Bender voor D. Diedhiou St Albans City
66' Wissel St Albans City Wissel D. Noble voor H. Dawson St Albans City
69' Gele kaart St Albans City Gele kaart voor K. Wiltshire St Albans City
77' Wissel Boreham Wood Wissel F. Raymond voor G. Mafuta Boreham Wood
77' Wissel St Albans City Wissel B. Brown voor K. Wiltshire St Albans City
78' Wissel St Albans City Wissel L. Sole voor A. Lankshear St Albans City
79' Wissel Boreham Wood Wissel A. Clifton voor K. Smith Boreham Wood
81' Doelpunt Boreham Wood Doelpunt A. Clifton met assist van S. Boden Boreham Wood 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Boreham Wood - St Albans City
Opstellingen Boreham Wood - St Albans City
De opstellingen van Boreham Wood en St Albans City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boreham Wood gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en St Albans City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.