In de FA Cup neemt Boston United het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stratford Town. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Boston United - Stratford Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boston United - Stratford Town (1-1)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Boston United en Stratford Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door F. Preston, waarmee Boston United met 1-0 de leiding nam. Stratford Town kwam na 28 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Gordon, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 75e minuut kreeg J. Wright van Boston United voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Boston United de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Boston United - Stratford Town
Goals
1
1
Balbezit
64%
36%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
15
7
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
84
75
Gevaarlijke aanvallen
47
25
Corners
7
3
LIVE Boston United - Stratford Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boston United - Stratford Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
18' Doelpunt Boston United Doelpunt F. Preston Boston United 1-0
28' Doelpunt Stratford Town Doelpunt J. Gordon Stratford Town 1-1
75' Tweede gele kaart Boston United Tweede gele kaart voor J. Wright Boston United
Video hoogtepunten en samenvatting Boston United - Stratford Town
Opstellingen Boston United - Stratford Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Boston United - Stratford Town

Boston United en Stratford Town spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Boston United en Stratford Town elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Boston United 0
Winst Stratford Town 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Boston United - Stratford Town Opstelling Boston United Opstelling Stratford Town Live Boston United - Stratford Town Live Boston United - Stratford Town kijken Boston United - Stratford Town kijken Live Boston United - Stratford Town stream Boston United - Stratford Town Fox Sports Nabeschouwing Boston United - Stratford Town Uitslag Boston United - Stratford Town Statistieken Boston United - Stratford Town FA Cup 2021/2022 Boston United - Stratford Town wedden Boston United - Stratford Town gokken Boston United - Stratford Town Unibet