Nabeschouwing Bristol Rovers - Sutton United (2-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Bristol Rovers het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sutton United. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Sutton United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Sutton United (2-1)

Het FA Cup duel tussen Bristol Rovers en Sutton United is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 2-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door W. Randall-Hurren, waarmee Sutton United met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van A. Collins in de 57e minuut zorgde er even later voor dat Bristol Rovers weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 60e minuut zette N. Anderton zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bristol Rovers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Drysdale, waardoor Bristol Rovers een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Bristol Rovers - Sutton United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Sutton United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor K. Davis Sutton United
28' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor A. Evans Bristol Rovers
36' Wissel Sutton United Wissel D. Wilson voor I. Olaofe Sutton United
46' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor C. Taylor Bristol Rovers
52' Doelpunt Sutton United Doelpunt W. Randall-Hurren met assist van D. Wilson Sutton United 0-1
57' Penalty Bristol Rovers Penalty A. Collins Bristol Rovers 1-1
60' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt N. Anderton met assist van P. Coutts Bristol Rovers 2-1
70' Wissel Sutton United Wissel R. Korboa voor W. Randall-Hurren Sutton United
72' Gele kaart Sutton United Gele kaart voor C. Eastmond Sutton United
76' Wissel Bristol Rovers Wissel B. Pitman voor S. Nicholson Bristol Rovers
83' Wissel Sutton United Wissel R. Bennett voor B. Goodliffe Sutton United
83' Wissel Sutton United Wissel E. Boldewijn voor D. Ajiboye Sutton United
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Sutton United
Opstellingen Bristol Rovers - Sutton United
De opstellingen van Bristol Rovers en Sutton United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Sutton United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.