Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale (1-2) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Burton Albion het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Port Vale (1-2)

Het FA Cup duel tussen Burton Albion en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-2 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door R. Leak, waarmee Burton Albion met 1-0 de leiding nam. Port Vale kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Politic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 82e minuut zette D. Politic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Port Vale de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Coy, waardoor Port Vale een 1-2 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Burton Albion - Port Vale 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Burton Albion Doelpunt R. Leak met assist van J. Smith Burton Albion 1-0
62' Wissel Port Vale Wissel L. Cass voor M. Benning Port Vale
62' Wissel Port Vale Wissel D. Worrall voor A. Martin Port Vale
64' Wissel Burton Albion Wissel M. Mancienne voor T. OConnor Burton Albion
74' Wissel Port Vale Wissel D. Politic voor D. Amoo Port Vale
79' Doelpunt Port Vale Doelpunt D. Politic met assist van D. Worrall Port Vale 1-1
82' Doelpunt Port Vale Doelpunt D. Politic met assist van D. Rodney Port Vale 1-2
87' Wissel Burton Albion Wissel H. Chapman voor T. Taylor Burton Albion
87' Wissel Burton Albion Wissel A. Amadi-Holloway voor D. Jebbison Burton Albion
88' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor C. Shaughnessy Burton Albion
90' Wissel Port Vale Wissel B. Walker voor D. Rodney Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Port Vale
Opstellingen Burton Albion - Port Vale
De opstellingen van Burton Albion en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.