Nabeschouwing Buxton - Kettering Town (3-1) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Buxton het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kettering Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Silverlands in Buxton.

Via de Buxton - Kettering Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Buxton - Kettering Town (3-1)

Het FA Cup duel tussen Buxton en Kettering Town is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Buxton.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 58e minuut door K. Perry, waarmee Kettering Town met 0-1 de leiding nam. Buxton kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Milnes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 96e minuut zette D. De Girolamo zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Buxton de leiding in de wedstrijd nam.

In de 99e minuut moest Kettering Town verder met een man minder, nadat H. Neal een tweede gele kaart kreeg. Na 109 minuten werd de voorsprong voor Buxton vergroot nadat D. De Girolamo de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Buxton.

LIVE Buxton - Kettering Town 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Buxton - Kettering Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Doelpunt Kettering Town Doelpunt K. Perry Kettering Town 0-1
72' Wissel Buxton Wissel C. Dawson voor N. Fox Buxton
73' Doelpunt Buxton Doelpunt B. Milnes Buxton 1-1
91' Wissel Kettering Town Wissel I. Stones voor K. Perry Kettering Town
93' Gele kaart Kettering Town Gele kaart voor H. Neal Kettering Town
96' Doelpunt Buxton Doelpunt D. De Girolamo Buxton 2-1
97' Wissel Kettering Town Wissel J. Crawford voor L. Sherif Kettering Town
99' Tweede gele kaart Kettering Town Tweede gele kaart voor H. Neal Kettering Town
108' Wissel Kettering Town Wissel R. Sharpe voor A. Brown Kettering Town
109' Doelpunt Buxton Doelpunt D. De Girolamo Buxton 3-1
110' Wissel Buxton Wissel A. Chambers voor T. Elliott Buxton
113' Wissel Buxton Wissel A. Hinds voor J. Ward Buxton
Video hoogtepunten en samenvatting Buxton - Kettering Town
Opstellingen Buxton - Kettering Town
De opstellingen van Buxton en Kettering Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.