Nabeschouwing Buxton - Morecambe (0-1) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 13:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Buxton het zaterdag 4 december 2021 om 13:45 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in The Silverlands in Buxton.

Via de Buxton - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Buxton - Morecambe (0-1)

Het FA Cup duel tussen Buxton en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 0-1 overwinning voor Morecambe. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door C. Stockton, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Morecambe dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Morecambe.

LIVE Buxton - Morecambe 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Buxton - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Morecambe Doelpunt C. Stockton met assist van A. OConnor Morecambe 0-1
46' Gele kaart Buxton Gele kaart voor T. Elliott Buxton
48' Wissel Buxton Wissel A. Chambers voor D. De Girolamo Buxton
50' Gele kaart Buxton Gele kaart voor L. Meikle Buxton
67' Wissel Morecambe Wissel J. Ayunga voor A. Gnahoua Morecambe
68' Wissel Morecambe Wissel C. Jones voor A. McCalmont Morecambe
81' Wissel Buxton Wissel D. Tear voor C. Dawson Buxton
Video hoogtepunten en samenvatting Buxton - Morecambe
Opstellingen Buxton - Morecambe
De opstellingen van Buxton en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Buxton gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.