Nabeschouwing Cheltenham Town - Gillingham (1-0) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 16 november 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Cheltenham Town het dinsdag 16 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Gillingham (1-0)

Het FA Cup duel tussen Cheltenham Town en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-0 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door M. Pollock, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Cheltenham Town.

LIVE Cheltenham Town - Gillingham 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt M. Pollock met assist van K. Vassell Cheltenham Town 1-0
34' Wissel Gillingham Wissel G. Sithole voor D. Lloyd-McGoldrick Gillingham
54' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Tucker Gillingham
62' Wissel Gillingham Wissel J. Gbode voor B. Reeves Gillingham
71' Wissel Cheltenham Town Wissel A. May voor D. Crowley Cheltenham Town
71' Wissel Cheltenham Town Wissel K. Joseph voor C. Norton Cheltenham Town
80' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor S. OKeefe Gillingham
81' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor M. Ehmer Gillingham
84' Wissel Gillingham Wissel H. Lintott voor D. Phillips Gillingham
87' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor K. Joseph Cheltenham Town
93' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Barkers voor L. Sercombe Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Gillingham
Opstellingen Cheltenham Town - Gillingham
De opstellingen van Cheltenham Town en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.