In de FA Cup neemt Chesham United het dinsdag 7 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Uxbridge. De wedstrijd wordt gespeeld in The Meadow in Chesham.

Via de Chesham United - Uxbridge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chesham United - Uxbridge (2-1)

Het FA Cup duel tussen Chesham United en Uxbridge is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Chesham United. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Chesham United - Uxbridge
Goals
2
1
Balbezit
61%
39%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
98
67
Gevaarlijke aanvallen
62
41
Corners
3
4
LIVE Chesham United - Uxbridge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chesham United - Uxbridge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Chesham United - Uxbridge
Opstellingen Chesham United - Uxbridge

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chesham United - Uxbridge

Chesham United en Uxbridge spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Chesham United en Uxbridge in de FA Cup vond plaats op 4 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Chesham United 0
Winst Uxbridge 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Chesham United - Uxbridge Opstelling Chesham United Opstelling Uxbridge Live Chesham United - Uxbridge Live Chesham United - Uxbridge kijken Chesham United - Uxbridge kijken Live Chesham United - Uxbridge stream Chesham United - Uxbridge Fox Sports Nabeschouwing Chesham United - Uxbridge Uitslag Chesham United - Uxbridge Statistieken Chesham United - Uxbridge FA Cup 2021/2022 Chesham United - Uxbridge wedden Chesham United - Uxbridge gokken Chesham United - Uxbridge Unibet