Nabeschouwing Chester - Marske United (0-4) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 5 oktober 2021 - 20:45 uur



In de FA Cup 2021/2022 neemt Chester het dinsdag 5 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Marske United. De wedstrijd wordt gespeeld in Lookers Vauxhall Stadium in Chester.

Via de Chester - Marske United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chester - Marske United (0-4)

Het FA Cup duel tussen Chester en Marske United is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Marske United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Chester - Marske United
Balbezit
62%
38%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
8
Schoten op doel
10
5
Aanvallen
97
82
Gevaarlijke aanvallen
68
35
Corners
6
3
Wissels
3
0
LIVE Chester - Marske United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chester - Marske United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Chester - Marske United
Opstellingen Chester - Marske United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chester - Marske United

Chester en Marske United spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Chester en Marske United in de FA Cup vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Chester 0
Winst Marske United 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Chester - Marske United Opstelling Chester Opstelling Marske United Live Chester - Marske United Live Chester - Marske United kijken Chester - Marske United kijken Live Chester - Marske United stream Chester - Marske United Fox Sports Nabeschouwing Chester - Marske United Uitslag Chester - Marske United Statistieken Chester - Marske United FA Cup 2021/2022 Chester - Marske United wedden Chester - Marske United gokken Chester - Marske United Unibet