In de FA Cup neemt Corby Town het zaterdag 4 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hendon. De wedstrijd wordt gespeeld in Steel Park in Corby.

Via de Corby Town - Hendon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Corby Town - Hendon (1-0)

Het FA Cup duel tussen Corby Town en Hendon is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Corby Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Corby Town - Hendon
Goals
1
0
LIVE Corby Town - Hendon 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Corby Town - Hendon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Corby Town - Hendon
Opstellingen Corby Town - Hendon

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Corby Town - Hendon

Corby Town en Hendon spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Corby Town en Hendon in de FA Cup vond plaats op 20 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hendon. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Hendon favoriet. 1 keer wist de ploeg van Corby Town te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Corby Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Corby Town 0
Winst Hendon 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Corby Town - Hendon Opstelling Corby Town Opstelling Hendon Live Corby Town - Hendon Live Corby Town - Hendon kijken Corby Town - Hendon kijken Live Corby Town - Hendon stream Corby Town - Hendon Fox Sports Nabeschouwing Corby Town - Hendon Uitslag Corby Town - Hendon Statistieken Corby Town - Hendon FA Cup 2021/2022 Corby Town - Hendon wedden Corby Town - Hendon gokken Corby Town - Hendon Unibet