In de FA Cup neemt Darlington het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Chester. De wedstrijd wordt gespeeld in Blackwell Meadows in Darlington.

Via de Darlington - Chester live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Darlington - Chester (0-0)

In de FA Cup heeft de wedstrijd tussen Darlington en Chester geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Darlington en Chester gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Chester kreeg flink wat kansen om te scoren, maar ondanks diverse pogingen wilde de bal maar niet in het doel eindigen.

Wedstrijdstatistieken Darlington - Chester
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
8
11
Schoten op doel
1
5
Aanvallen
73
65
Gevaarlijke aanvallen
40
33
Corners
5
4
LIVE Darlington - Chester 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Darlington - Chester teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Darlington - Chester
Opstellingen Darlington - Chester

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Darlington - Chester

Darlington en Chester spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

Het is voor het eerst dat Darlington en Chester elkaar treffen in de FA Cup.

Resultaat Aantal
Winst Darlington 0
Winst Chester 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Darlington - Chester Opstelling Darlington Opstelling Chester Live Darlington - Chester Live Darlington - Chester kijken Darlington - Chester kijken Live Darlington - Chester stream Darlington - Chester Fox Sports Nabeschouwing Darlington - Chester Uitslag Darlington - Chester Statistieken Darlington - Chester FA Cup 2021/2022 Darlington - Chester wedden Darlington - Chester gokken Darlington - Chester Unibet