Nabeschouwing Doncaster Rovers - Mansfield Town (2-3) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 4 december 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 4 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Mansfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Mansfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Mansfield Town (2-3)

Het FA Cup duel tussen Doncaster Rovers en Mansfield Town is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 2-3 overwinning voor Mansfield Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door B. Horton, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Mansfield Town kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Forrester, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette G. Lapslie zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Mansfield Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 71 minuten werd de voorsprong voor Mansfield Town vergroot nadat G. Lapslie de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Doncaster Rovers dat in de 84e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Rowe de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Seb Stockbridge en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Mansfield Town.

LIVE Doncaster Rovers - Mansfield Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Mansfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt B. Horton met assist van A. Barlow Doncaster Rovers 1-0
46' Wissel Mansfield Town Wissel J. Bowery voor S. McLaughlin Mansfield Town
48' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt W. Forrester met assist van G. Maris Mansfield Town 1-1
56' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor L. Ravenhill Doncaster Rovers
57' Wissel Doncaster Rovers Wissel B. Blythe voor L. Ravenhill Doncaster Rovers
60' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt G. Lapslie met assist van J. Bowery Mansfield Town 1-2
64' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Çukur voor A. Barlow Doncaster Rovers
71' Doelpunt Mansfield Town Doelpunt G. Lapslie met assist van S. Quinn Mansfield Town 1-3
80' Wissel Mansfield Town Wissel T. Sinclair voor R. Oates Mansfield Town
84' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Rowe met assist van J. Dodoo Doncaster Rovers 2-3
88' Gele kaart Mansfield Town Gele kaart voor R. Stirk Mansfield Town
91' Wissel Mansfield Town Wissel H. Charsley voor O. Clarke Mansfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Mansfield Town
Opstellingen Doncaster Rovers - Mansfield Town
De opstellingen van Doncaster Rovers en Mansfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Mansfield Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.