Nabeschouwing Dorking Wanderers - Hayes & Yeading United (2-2) || FA Cup 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 16:00 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Dorking Wanderers het zaterdag 16 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hayes & Yeading United. De wedstrijd wordt gespeeld in Meadowbank Stadium in San Lorenzo del Flumen.

Via de Dorking Wanderers - Hayes & Yeading United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dorking Wanderers - Hayes & Yeading United (2-2)

De FA Cup 2021/2022 wedstrijd tussen Dorking Wanderers en Hayes & Yeading United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Briggs, waarmee Dorking Wanderers met 1-0 de leiding nam. Hayes & Yeading United kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Nasha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette F. Amartey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Hayes & Yeading United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Rutherford de 2-2 maakte voor Dorking Wanderers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Dorking Wanderers - Hayes & Yeading United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dorking Wanderers - Hayes & Yeading United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Dorking Wanderers Doelpunt M. Briggs Dorking Wanderers 1-0
50' Doelpunt Hayes & Yeading United Doelpunt A. Nasha Hayes & Yeading United 1-1
66' Doelpunt Hayes & Yeading United Doelpunt F. Amartey Hayes & Yeading United 1-2
73' Doelpunt Dorking Wanderers Doelpunt A. Rutherford Dorking Wanderers 2-2