Nabeschouwing Guiseley - Brackley Town (2-1) || FA Cup 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de FA Cup 2021/2022 neemt Guiseley het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brackley Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Nethermoor Park in Guiseley.

Via de Guiseley - Brackley Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Guiseley - Brackley Town (2-1)

Het FA Cup duel tussen Guiseley en Brackley Town is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Guiseley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door L. Hey, waarmee Guiseley met 1-0 de leiding nam. Brackley Town kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Ndlovu, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette L. Mbeka zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Guiseley de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 86e minuut werd G. Cantrill van Guiseley met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Guiseley het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Guiseley een 2-1 overwinning boekte in deze bekerwedstrijd.

LIVE Guiseley - Brackley Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Guiseley - Brackley Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Guiseley Doelpunt L. Hey Guiseley 1-0
53' Doelpunt Brackley Town Doelpunt L. Ndlovu Brackley Town 1-1
84' Doelpunt Guiseley Doelpunt L. Mbeka Guiseley 2-1
86' Rode kaart Guiseley Rode kaart voor G. Cantrill Guiseley
Video hoogtepunten en samenvatting Guiseley - Brackley Town
Opstellingen Guiseley - Brackley Town

Voorbeschouwing Guiseley - Brackley Town

Guiseley en Brackley Town spelen tegen elkaar in seizoen 2021/2022 van de FA Cup.

De vorige ontmoeting tussen Guiseley en Brackley Town in de FA Cup vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.